-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

AUTOR


QUI SOC?
Fernando Sala Soler ( Xàbia 1984 )
Soc un estudiant de Disseny gràfic, que paralel·lament treballe com il·lustrador freelance, realitzant tires còmiques, caricatures, còmics, treballs de diseny, il·lustracions, cartelleria, publicitat...
Vaig començar dibuixant en folios quan vaig deixar de pintar en les parets de m´ha casa i a prendrermeu un poc més en serio quan em vaig donar compte de que era una activitat que m´encatava i disfrutava amb un llapiç a la mà.


QUE HE FET?
He realitzat els meus estudis de primària en els col·legis de Xàbia, C.P.Vicente Tena i C.P.Graüll. I la secundaria en l¨institut Antoni Llidó. Cursant el batxiller artístic en l´institut Historiador Chabás de Denia. Posteriorment matriculantme en la "ESDA" (escola d´art i superior de Alacant), on he culminat (de moment...perque mai es sap prou...) la meua ensenyança en el dibuix, il·lustració...etc. Aprenent cada dia un poc més sobre aquest món, el qual m´apassiona cada dia més.

PROJECTES REALITZATS:
Realització dels dissenys de diversos cartells anunciadors d´events festers, deportius...etc (1er desafiament de la ACT Xàbia)(cartell Fogueres 2010 Xàbia)(cartells anunciadors de torneus de fútbol, VILLA DE JAVEA varios anys consecutius / i SOCCER CUP 2009)...alguns dels quals podreu vorer en el meu blog personal http://fernandosalasoler.blogspot.com .
Confecció i disseny de la portada, cartell i miniprogrames de Fogueres 2010 Xàbia.
Disseny de les il·lustracions de diverses quintades i penyes de Xàbia. També he dissenyat il·lustracions per a les quintades de Gata de Gorgos de varios anys, mencionant també els dibuixos fets per a penyes d´aquesta mateixa població.
Disseny de logos com per exemple:
Logo betlemistes de Xàbia
Logo campanya creu roja Xàbia "TÚ ELIGES"
Logo Xàbia Viva
...i molts més realitzats en la ciutat d´Alacant
Participació en la crítica de la Foguera 2010 de Xàbia, aportant les idees i dissenys de les vinyetes de Xàbia en Vinyetes.

MENCIONS I PREMIS
-Primer Premi al millor cartell Falles Oliva 2011.
-Premi guanyador en el concurs del logotip campanya "TÚ ELIGES" Creu Roja Xàbia.
-Premi guanyador concurs mural canvi climatic Ciutat de Alacant.
-Participació en la crítica de la Foguera 2010 de Xàbia aportant les idees i dissenys de les vinyetes de Xàbia en Vinyetes.

(i presentant-me a tots els concursos de cartells, logos etc que puga...jeje)