-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

ENCARREGS

¿T´agradaria tindre un dibuix original?
¿Alguna caricatura dels teus amics, o teua? ¿Un dibuix de tu dins d´algun univers? Per a regalar, com a felicitació, bodes, aniversaris,...
¿Un disseny per a la camiseta del teu grup, empresa, associació, penya, quintà, viatge de fí de curs?
¿Formes part d´alguna editorial, revista o publicació en general i t´agradaria contar amb el meu treball?


¿Com fer el teu encarreg?
Envíam un mail a nando_s.s@hotmail.com, o bé pots posarte en contacte amb mi a traves de telèfon (buscar en la pestanya "contacte") amb la descripció del teu encarreg (Felicitació, Caricatura, Dibuix original, Disseny d´una mascòta, Còmic, Colaboració periòdica, Il·lustració per a associacions, peñas, quintades, camisetes, empreses, logos, cartells anunciadors...) Sigues lo més específic possible per a poder saber quant de temps em portaria i així donarte un presupost aproximat.

Tarifes
Depenent del que em demanes tindrà un preu o un altre. Si vols saber el preu sobre algo en concret, contacta per correu electrònic nando_s.s@hotmail.com o bé per telèfon (buscar en la pestanya contacte)

Forma de Pagament.
Pots pagar mitjançant transferencia bancaria o en persona. La forma de pagament seria el 50% al acceptar l´encarreg i la resta quan t´entregue el traball acabat.

Durant el procés, aniré envian-te mostres i informante de com va el treball per a que vages vegent com va quedant.

Temps d´entrega
Cada treball es diferent, per lo que fins que no contactes amb mi comunicantme el teu encarreg no podré dirte una duració aproximada, pero tingues en compte uns 8-15 días depenent de l´encarreg.

¿Com recibirás l´encarreg?
Si es una caricatura, felicitació, còmic, diseny,... recibirás l´arxiu en el teu email a bona resolució per a que pugues imprimirlo si es necessari. Si es per a una publicació web el recibirás en el format adecuat per a la seua publicació en el mitjà pactat. Si també prefereixes un original de tal publicació sols tens que dirmeu.

Si es tracta d´un dibuix original o caricatura, recibirás la ilustració per Correu Certificat a la direcció postal que m´indiques quant em confirmes l´encarreg. També podras recibirlo en mà si vius en Xàbia o per els pobles dels voltants.

Altres
Tingues en compte el meu estil de dibuix. El pots vorer en aquesta pagina (http://fernandosalasoler.blogspot.com) i en les tires còmiques i vinyetes de (http://xabiaenvinyetes.blogspot.com)

Per a qualsevol consulta, pregunta, o encarreg pots utilitzar el meu correo: nando_s.s@hotmail.com sense cap compromis.

GRÀCIES!!