-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

martes, 27 de abril de 2010

EL QUE TENIM QUE AGUANTAR ELS XABIENCS...

10 comentarios:

Anónimo dijo...

MOLT BONA!!!!!!!! JA SÓN MOLTS ANYS SUPORTANT MASSA PEDRES!!!!

Fernando Sala Soler dijo...

LA VERITAT ES QUE SI! MOLTES GRACIES

Anónimo dijo...

xeee perfavorr sempre en els mateixos temes, no pot ser ke a cada cosa li dedices 4 o 5 vinyetes. perque no proves de fer vinyetes de politica a nivell nacional?? no se xico renovarse o morir!!!
el tema dels parkings i les paraes dautobus ja ho tens massa explotat i com supose ke apart de denunciar vols entretenir i arrankar unes rises, doncs busca temes nous. de bon rollo eh!!

Anónimo dijo...

no crec ke la pedra mes pesada siga el descuit dels molins!!! un detall ke has descuidat...

Fernando Sala Soler dijo...

LA PEDRA MES GRAN ERA NOMES PERQUE HA SEGUT UN DELS ULTIMS COLPS QUE HA RECIBIT LA GENT DE XÀBIA
GRACIES!

Anónimo dijo...

Fernando les teues vinyetes són un clar reflex de la realitat de Xàbia. Si hi ha gent q pensa que els temes són repetitius serà xq els problemes de Xàbia sempre són el mateixos i no es solucionen mai.

Segueix endavant amb el teu treball!!!!

Fernando Sala Soler dijo...

gracietes!!

Anónimo dijo...

l'ultim colp no es lo mateix que la carrega mes pesada...

Anónimo dijo...

i si ordenes les pedres per data el menfotisme (concepte ke no acabe d'entendre) hauria d'estar a dalt de tot no??

Duques dijo...

Per a bo i per a mal, els comentaris són necesaris i ajuden a millorar el treball. Ara be, les crítiques han de ser constructives; sin tant interés comporta la vinyeta com per a criticar-la, almenys que siga una ajuda per a millorar.
A Xàbia hi ha molts temes per a tractar, però també és difícil no repetir fent una vinyeta a la setmana, i més quan els temes candents són els de sempre.
Hi ha vinyetes bones i altres no tan bones, però per alguna cosa es comença, i és admirable que algú s'haja anima a reflectir la actualitat de Xàbia en un dibuíx. Poc a poc, el treball anirà millorant.