-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

lunes, 24 de mayo de 2010

POLÈMICA ALS XIRINGUITOS DE XÀBIA...

9 comentarios:

Pere Joan dijo...

No sabia quina reacció posar-te perquè jo si que estic d'acord amb que regulen aquests xiringuitos. Per mi que no estigueren i la platja lliure i verge.
I si açò és massa radical, perquè un privilegiat ha de gaudir d'un tros de la platja tan preciosa que tenim per fer negoci? Com ja he dit abans els xiringuitos, per a mí, estan de sobra.
Però, per a sumum, la siesta i el montgo di bongo. Que fan unes construccions dins del límit marítim-terrestre? Val, tenen molts anys i s'han de respectar. Però, que siguen d'us exclusiu per a la gent que li sobra la pasta super luxós? Vinga va! Que no seria millor que s'ho quedara l'ajuntament i fera una espècie de CASA DE LA MAR per a tots els ciutadans i per a tot l'any: una espècie de museu per mostrar la riquesa faunística i floral de la nostra mar on, a més es podrien ensenyar les arts de la mar, les nostres diferents formes de peixcar, etc. I inclús tindre unes piragües per eixir a contemplar la nostra badia desde dins.

Anónimo dijo...

Jo estic totalment d'acord en la regulació de l'espai ocupat pels xiringuitos, no pot ser que pase com altres anys que hi haja xiringuitos que ocupen mig montayar sense pagar cap tipus d'impost, i restant-li lloc a la gent usuaria d'aquestes platges que la senya distintiva del nostre poble...

Anónimo dijo...

jo trobe que tot pot conviure amb armonia.els xiringuitos poden instalar-se, pero sempre respectant la zona que els pertoca.perque hi ha que tindre en compte que en Xàbia vivim del turisme, si no hi han llocs on anar la gent que ve a veranejar no es deixen els euros aci. ara si sempre esta clar que s´ha de respectar la costa i els encants de la nostra poblacio. ni tampoc permitir que certs establiments com el montgo di bongo i la siesta s´apropien dún tros de platja per a que els seus client aparquen alli.

DAVID dijo...

ESTIC D´ACORD AMB TU!!!

Anónimo dijo...

bonissima la VINYETA!!! segueix aixi!

Fernando Sala Soler dijo...

GRACIES!!!!!!!

SILVIA dijo...

Seguidora nº 13.... me tocó el maldito numerito, jiji. oye, me encanta tu espacio. Tus viñetas spon geniales. me quedó por aquí, ok? besillos y gracias por unirte a mi vía, un placer. Silvia.

Fernando Sala Soler dijo...

Gracias Silvia!

Anónimo dijo...

jo tb estik d'acord en ke ha de conviure, xq a part ami tb m'agrada anar de tant en tant i fer-me'n una vora la mar. xo la multa l'haurien de posar al xiringo no als de la taula!!