-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

lunes, 19 de julio de 2010

PAGAR FINS PER A DUTXARMOS EN LA PLATJA... INCREIBLE,,,

6 comentarios:

Pere Joan dijo...

Molt bona. Eixes son les que a mí m'agraden.

Fernando Sala Soler dijo...

gracies PJ

Anónimo dijo...

QUINA VERGONYA!!! QUE PENSARAN ELS TURISTES QUE VENEN A VISITAR EL NOSTRE POBLE?? EIXA IMATGE DE LA GENT BANYANT-SE TOTA LA SUPERFICIE POSSIBLE DEL SEU COS EN ELS LLAVAPEUS, PERQUE EN LES DUTXES HI HA QUE PAGAR... PERO NEM A VORE SI TOTA LA VIDA EM NAT A DUXARMOS DESPRES DE PRENDRE EL BANY I MAI EM PAGAT NI UN DURO!! QUIN POC TRELLAT DE AJUNTAMENT QUE TENIM!!! MES VALDRIA QUE S´ENANAREN TOTS A PRENDRE AIRE FRESC!...ES LO QUE HI HA DE ON NO HI HA NO S´HEN POT TRAURE LA VERITAT...
PER CERT FERNANDO MOLT ACERTADA LA VINYETA!!
AS PENSAT EN PUBLICAR UN LLIBRE AMB TOTES ELLES?? PODRIA TINDRE MOLT BONA ACCEPTACIÓ ENTRE LA GENT DE XÀBIA... JO SERIA UN DELS QUE EL COMPRARIA, JAJA. ES DIGNE DE TINDRELES EN UN LLIBRE.
SEGUEIX AXI!!

Anónimo dijo...

A vore Fernando primer informat bé antes de dir eixes barbaritats. Lo que no es normal es que la platja del Arenal tinga bandera blava de la Unió Europea i que no done cap de servici als turistes i als mateixos xabieros. La dutxa que tu critiques igual que el WC qui hi ha a la platja ho està pagant l'empresa privà que s'ha quedat les hamaques i les sombres.
Axina que com tu comprendras com la empresa priva té que pagar l'aigua, i l'instalació té que cobrar el consum de l'aigua.
I ara ja saps com funciona la cosa, si vols més informació pregunta a l'ajuntament que es qui possa les normes i no possa cap servici, ho tenen que fer les empreses privades.
El dibuix molt bó pero la crítica molt roïn sino saps com van les coses.

MATIES.M.B dijo...

perdone voste i jo com a xabiero que soc trobe increible que a part de pagar en les dutxes les punyeteres amaquetes de la merda lleve lloc per a poderse allargar com tota la vida en l´arena (amb aixo no vull dir que no en posen pero menys. aci el poc trellat roda i volta el te l´ajuntament que vol que la gent vinga a Xàbia pero que no fa res ni cap esforç per a conservar el turisme, sino que li dona gran part de les ganancies que puga tindre a empreses privades de fora de la poblacio (jo la veritat esque no ses i la empresa de amaques es de fora o no) pero ho trobe penos que la gent que ve aci tinga que pagar per pegarse una misera dutxa despres del bany! tambe trobe miserable la imatge que dona Xàbia, fent que la gent fent contorcionisme es tinga que llavar en els llavapeus com forme pot perque son els unics gratuits! lo que si que et puc dir es que ni pense pagar per dutxarme ni per anar al servei, ni per gitarme en una amaca!
aaaaaaaaaaaaaaaaah!! i la vinyeta que ha fet aquest xicon es molt bona i amb molt de trellat! perque molta gent de Xàbia pensem el mateix que ell, que açò ja de fa uns quant anys cap aci es vergonyós!! que Xàbia esta seguent cremada de mala manera per 4 personatges que lo unic que volen es enbutxacarse els diners a final de mes, i quan mes billets millor. no els importa gens ni mica el seu poble(si es que son de Xàbia).
Aixi que trobe que la vinyeta esta ben elaborada informativament, per que al cap i a la fi es el que el poble pensa!!
Segueix aixi Fernando!!!! eres un crack!!!! saps representar molt be el que el poble pensem!! que es donen compte els del muy ilustrisimo que la gent de Xàbia no esta dacord amb la brutea que estan fent!!!

Fernando Sala Soler dijo...

EN RELACIÓ AL COENTARI DE L´ANÒNIM. TROBE QUE LA VINYETA ESTA BEN ENFOCADA PER QUE LO UNIC QUE ESTIC CRITICANT ES QUE ES TINGA QUE PAGAR PER UN SERVEI DE DUTXA, SIGA PER "A" O PER "B" S´HA DE PAGAR I ES LO QUE HE REFLEXAT EN LA MEUA VINYETA.

GRACIES PER TOTS ELS VOSTRES COMENTARIS, GARCIES A TU TAMBÉ MATIES.M.B

UN SALUT!!