-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

viernes, 11 de febrero de 2011

EL FRONTÓ DE XÀBIA PATEIX DE DEIXADESA I MAL ESTAT. PER A QUAN UNA CIUTAT ESPORTIVA COM ES MEREIX XÀBIA?...

7 comentarios:

Bart dijo...

eeeeeee!!! es de veritat!!! pareix ttercermundista que Xàbia no tinga un frontó com deu mana, i per no comentar que cada instalació la posen en un lloc, enconter de fer una ciutat deportiva com tocaria, si vols jugar al futbol as de anar al poble, si vols juar al basquet al port, si vols a pilota tornaten al poble, i si vols fer atletisme et tens que conformar amb la precaria pista del graull!!! cuan es faran els grans proyectes com una citat deportiva, un auditori, piscina municipal...i moltes mes coses que es podrien fer, i que farien de Xàbia un poble mes atractiu i cultural!!!

Per cert es la primera vegada que veg les vinyetes pero mencanteeen!!! segueix aixi que tenen falta de canyaa!!!

SILVIA dijo...

Luego se quejan de que los jóvenes "ociosos", se den a la "mala vida".
Si alguien se preocupase realmente de mantener en buen estado este tipo de sitios y de fomentar el deporte entre ellos como alternativa... otro gallo cantaría.
¿Para cuando?
Un abrazo!!

Fernando Sala Soler dijo...

-Moltes gracies Bart!! m´alegra que per ser la primera vegada que veus les vinyetes t´agraden tant! i moltes gracies per el comentari!! (recorda que tens la opció de fer-te seguidor del blog!! Salut!!

-Gracies Silvia per pasar-te per el blog de Xàbia en vinyetes!! Queden moltes coses per arreglar si volem que tot funcione be!!
Saluts!!

PERSONA dijo...

Bart... mira que eres avaricioso, conformate con un deporte, no hace falta acapararlos todos!!

Fernando Sala Soler dijo...

Moltes gracies PERSONA per el teu comentari!
Saluts!!

DAVID dijo...

instalacions penoses i mal cuidades... especialment el fronto qe en cualsevol moment parex qe vajen a ixir topos denterra tal cual la viñeta,pqe grietes en terra no en falten....mal il.luminat de cara a la nit per la poca atencio i el cuidat de ell ya qe la majoria de focos estan fundits... vayes trencaes, oxidades i mal posaes... en definitiva... si es axi com lajuntament vol inculcar coses com activitats esportives als joves... estan posanto realment dificil.

molt bona la viñeta!! ;)

Fernando Sala Soler dijo...

Gracies DAVID, per el teu comentari. Està mal d´arreglar, pero avore si amb una mica de sort...
Saluts!!