-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

martes, 5 de julio de 2011

ELS HOSTELERS DE XÀBIA LLUITEN CONTRA LA LLEI DE COSTES...

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo de veritat que no entenc res en aquest blog. Esta molt clar que el fas en to d'humor i se t'agraix aquesta bufonada d'aire fresc. El que pasa es que hi veig molt incongruència, molta inconsistència i sobretot moltes contradiccions en la teua línea del blog. Tan prompte fas una vinyeta per a queixar-te de que el passeig marina espanyola esta massa ple de tauletes com fas esta que dona a sobrentendre que son uns perjudicats per la llei de costes i que els afecta molt el no possar tauletes. I així en moltes altres vinyetes. Pareix una veleta que canvai de costat segons bufa el vent. En la meua opinió t'hauries de definir una linea d'actuació clara, marcar la teua posició i seguir amb ella i no plenar el blog de contradiccions... No se és la meua opinió i crec que deuries deixar més clar la teua posició per no plenar aço d'incosistències.

Pel que fa la resta, donar-te l'enhorabona per la teua tècnica que esta molt depurada i les vinyetes son molt artístiques.

Fernando Sala Soler dijo...

Hola anonim, la meua posicio front a aquest tema es que el paseig deuria d´estar lliure per al disfrut dels peatons. En aquesta ultima vinyeta sols he expresat i comunicat el que esta pasant en Xàbia. Que els hostelers es burlen de La llei de costes, posant tauletes sabent que no es pot. De totes maneres, trobe que la linia d´aquest blog sempre es clara i directa.

Moltes gracies per la teua opinio!
Saluts