-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

martes, 27 de marzo de 2012

I L´ESTACIÓ D´AUTOBUSOS DE XÀBIA?...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bona vinyeta Fernando com sempre. Ara bé, amb la parada d'autobús ja n'has fet un nombre prou elevat, són incontables les vegades que he vist una vinyeta sobre aquest tema i la veritat que sempre utilitzes temes recurrents, de manera que les vinyetes sempre estan relaciondes amb el mateix, no creus que això pot cansar al teu públic?? De verés m'agradaria, que hi aparegueren vinyetes sobre nous temes donar que em pareixen d'una qualitat inmillorable però al ser sempre del mateix a la fi cansa un poc. També m'encantaria vore't donar un bot i tractar temes que ocurreixen al País Valencià i a la resta d'Espanya que entre corrupcions, grans esdeveniments, retallades, etc. de segur que trobaràs nous temes on poder seguir demostrant el teu talent.

Molts ànims Fernando, el teu treball em pareix magnific però per favor canvia de temes, que apareguen de nous, la temàtica sembla sempre la mateixa i avorreix un poc. Espere que no t'ho prengues com una crítica destructica sinó com un incentiu per abordar nous temes i ampliar les teues possibilitats i el teu horitzó.

Salutacions

Fernando Sala Soler dijo...

Hola Anònim, no meu prenc mal tranquil. Ací sempre son benvingudes les critiques constructives. Per el que dius que hi han moltes de les parades d´autobus, pot ser, però aquesta es refereix a L´ESTACIÓ D´AUTOBUSOS que un poble com Xábia deuria de tenir. Sobre aquest tema es la primera vinyeta, ja que totes les anteriors eren sobre les parades de bus urbà de Xàbia. Pel que fa a la varietat de temes, trobe que ultimament hi ha més varietat que mai, ja que han eixit moltes vinyetes amb temes nous com:

-PERILLOSES RAMPES D´ENTRADA EN EL CARRER NOU I CARRER SANTO DOMINGO DE XÀBIA, DESPRES DE LES OBRES...

-TORNEN ELS BOUS A LA PLAÇA DE L´ESGLESIA PER SANT SEBASTIÀ.

-INICIATIVA LOCAL VIU, LOCAL ATRACTIU EN XÀBIA...

-TRIATLÓ EN EL PRIMER MONTANYAR...??

-EL CARRIL BICI DESAPAREIX PER ART DE MAGIA...

-REANIMANT EL CENTRAL CINEMA DE XÀBIA...

-XÀBIA ES PLANTEJA INSTAURAR LES ALERTES DE ROBATORIS PER SMS.

-ES COMPTABILITZEN 260 LITRES DE PLUTJA A XÀBIA.

-LA NIT DELS FOCS DE SANT JOAN A XÀBIA, DECLARADA FESTA D´INTERÉS TURISTIC!!! UN RECONEIXEMENT GUANYAT A POLS.

Al igual que hi han moltes pendents de publicar amb temes totalment diferents. El public de Xàbia en Vinyetes en aquestos ultims mesos s´ha incrementat bastant, cosa que m´alegra moltissim, ja que hi ha gent que li interesa el meu treball i el meu estil...jeje. Pel que fa a donar el bot ja ho he pensat moltes vegades, pero ja hem costa traure temps per a Xábia en Vinyetes com per a tenir un altre compromís amb un altre blog relacionat a nivell nacional. Encara que no ho descarte per supost!!jeje

Moltes gracies per donar la teua opinió, es molt important de veres!!! I m´alegra que t´agrade el meu treball!!

Salutacions!

SILVIA dijo...

jajjaaaaaaaaaaa, ya echaba yo de menos estas viñetas... un abrazote!!