-Totes les imatges d´aquest blog estàn protegides baix ©copyright. Prohibit l´ús d´aquestes sense el permís o consentiment de l´autor Creative Commons License -

ACI TU ERES EL MES IMPORTANT

viernes, 4 de febrero de 2011

EL COL·LEGI GRAÜLL UN EDIFICI HISTÒRIC EN DECADÈNCIA?...

6 comentarios:

Anónimo dijo...

La verdad es que me parece vergonzosa la situación en la que se encuentra el colegio. Y sobre todo la mala o mejor dicho, ningúna información por parte del cuadro directivo hacia los padres. Muestra de ello, es la de enterarme de la causa de las obras en el periódico de ayer. Total, como nota, les pondría un CERO patatero. Y la última de este "gran" colegio, és, la falta de desconsideración a los padres que acudimos a ver a nuestos hijos el día de la paz ( los cuales, vimos la función desde la calle, mientras los profesores cuchicheaban sobre la situación).

Ironfist dijo...

La falta de desconsideració es bona, no?
Et diré, senyor anònim/a que en altres col.legis de Xàbia els actes del dia de la pau i del dia del arbre van ser events fets per els xiquets/es i per als/les xiquets/tes, o siga que no va entrar cap pare/mare al recinte escolar. Ja fa anys que es fa així i ningú es queixa.
En definitiva, el "Grupo escolar Vicente Tena", que és com s´anomenava el Graüll a l´any 1961 amb la seua inauguració, s´ha quedat completament obsolet en tots els aspectes.
Però no està en les mans de ningú de Xàbia arreglar açò, es cosa de Conselleria.
Sobre la informació, mai sobra si s´ofereix, i quan toca als nostres fills, mai n´és suficient.
El Graül tardarà molt en ser un edifici qie s´ajuste a les necessitats actuals, em sembla.

Fernando Sala Soler dijo...

Gracies Anonim, i gracies Raul, per els vostres comentaris i opinions!!! s´agraeixen molt!!!
Saluts!!

Pare dijo...

Sí senyor/a anònim/a, la situació de l'edifici del Graüll és vergonyosa.
Ara bé, no cal enterar-se mitjançant premsa d'aquest fet, ni que ens informen allí, solament duent als nostres fills i filles a l'escola, ja sabem en quines condicions precaries està l'edifici, les cases de mestres, els barracons... Però això no és culpa dels mestres.
Més valdria que en compte de xarrar tant i fer-se de mala sang ajuntarem forces i ens queixaren on cal: CONSELLERIA.
I al igual que Raul, pense que la festa de la Pau, o la de l'arbre, o la setmana cultural, són activitats educatives que els mestres decidiran si es fan per i per a xiquets o no. Tots els dies a les aules es fan activitas que els pares s'enteren quan ho conten els fills, o si no són massa xarradors no s'enteren; i no passa res.
Acabe dient el que abans he dit, hem d'agrupar-se tots els pares i mares i fer força en premsa, radio, tv... i que ens escolten en Conselleria, i així i tot voriem, per que el Govern de la Generalita no té ganes de gastar-se diners en l'escola dels nostres fills.

PERSONA dijo...

Claro que si anónimo, deberian hacer el colegio más grande para que los padres pudiesemos sentarnos en las aulas junto a nuestros hijos.. seria lo ideal y así nos enterariamos de todo lo que pasa.
Ayyyy cuanto daño hace la falta de trabajo, mis padres nunca vinieron a verme actuar en el colegio y creo que no soy ningun desgraciado.

Fernando Sala Soler dijo...

Moltes gracies a tots per deixar els vostres comentaris i opinions ací!!!
Saluts!!!